10 Şubat 2020 Pazartesi

Plexr


Plexr nedir


Plexr cilt estetiklerinde kullanlan bir cihazdır. Özellikle cilt lozyon tedavilerinde, operasyon olmadan doku sıkılaştırma işleminde ve kırışıklık giderilmesinde plexr cihazı kullanılır. Plexr kullanılırken kullanıldığı bölgede azot ve su buharını plazma haline döndürerek etki etmektedir. Plexr kullanılmasındaki en büyük avantaj çevre dokulara zarar gelmemesidir. Bu nedenle operasyon olmaktansa plexr kullanarak dokudaki hasarların giderilmesi çok daha avantajlıdır.


Plexr cihazının kullanıldığı pek çok alan vardır. Göz kapağı estetiği, vücutta meydana gelen sarkma ve kırışıklık tedavisi, siğil tedavisi, deri çatlakları, geçmeyen akne izleri, vücut lekesi ve daha pek çok alanda plexr kullanılmaktadır. Plexr her ne alanda kullanılıyor olursa olsun mutlaka lokal anestezi kremi kullanılmaktadır. Bu sayede hasta işlem sırasında hiçbir şekilde acı hissetmemektedir. Işlem sonrasında da bir problem yaşanmamaktadır.

Plexr Uygulaması Nerede Yapılır ve Fiyatları


Plexr çok avantajlı bir cihaz olduğu için pek çok estetik merkezinde kullanılmaktadır. Plexr fiyatları ise hangi alanda kullanılacağına bağlı olarak değişmektedir. Detaylı bilgi için estetik merkezleri ile görüşmek gerekir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder