3 Şubat 2020 Pazartesi

Göz Estetiği Nasıl Yapılır


Göz Estetiği Nasıl Yapılmalı


Göz estetiği çok kapsamlı bir konudur. Göz her ne kadar küçük bir organ olsa da farklı çeşitlerde göz estetiği yapılır. Göz kapağı düşüklüğü giderme, badem göz estetiği ve göz küçültme operasyonlarının her biri göz estetiği çerçevesinde incelenmektedir. Göz estetiği yaptırmak için hastanın farklı sebepleri bulunmaktadır. Gözlerinin daha iri görünmesini isteyen, daha çekik durmasını isteyen ya da göz kapaklarının düşüklüğünden şikâyet eden hastalar göz estetiği yaptırarak bu şikâyetlerinden kurtulabilir.

Göz Estetiği Ücretleri


Göz estetiği yaptırmak isteyen kişilerin göz doktoru tarafından muayene edilerek gerekli kontrollerin sağlanması gerekir. Göz estetiği lokal anestezi eşliğinde yapılır ve süresi yarım saat ile bir saat arası değişmektedir. Operasyon sonrasında kişi hiçbir şekilde ameliyat izi yaşamaz ve istediği göz şekline kavuşmuş olur. Göz estetiği yaptırmak için yaş sınırı yoktur fakat 25’li yaş gruplarında daha fazla tercih edilir.
Göz estetiği ücretleri yapılacak estetiğe göre değişmektedir. Hastane kalitesi de çok etkilidir ve bu nedenle öncelikle muayene olmak gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder